Pide cita on-line a taller aquí

Nou Peugeot 2008 SUV

Publicado: 04-12-2019

EL NOU PEUGEOT 2008 JA ESTÀ AQUÍ!
El nou Puegeot 2008 ja ha arribat a Tallers García Peugeot i podeu venir a veure-ho quan vulgueu.

El seu disseny esculpit i elegant, la suavitat de les seves línies, la seva capó horitzontal i la seva generosa graella frontal formen un SUV d'última generació. A la part del darrere, els alerons, la franja negra brillant i les cànules cromades accentuen el seu caràcter esportiu i resolt. S'ha treballat cada detall amb precisió i exigència per accentuar la seva elegància i acréixer la seva funcionalitat. La signatura lluminosa deixa patents seva modernitat i la seva excel·lència tecnològica gràcies als fars Full LED amb les tres arpes i als fars del darrere LED amb la identitat de la marca. A més amb un gran maleter modulable i seients del darrere abatibles, el nou SUV compacte PEUGEOT 2008 t'ofereix un gran volum de càrrega funcional. (El volum de maleter útil és idèntic a la versió elèctrica.) Podent afegir també uns seients confortable com ara seients davanters amb calefacció incorporada, seient massatge per al conductor i amb regulador elèctric.

Viu una experiència única amb el nou lloc de conducció PEUGEOT i-Cockpit 3D, amb ergonomia intuïtiva, volant compacte, pantalla tàctil capacitiva 25,4 cm (10 ") HD i sistema digital 3D configurable. Disposa de tecnologies intel·ligents integrades com la navegació amb TomTom Traffic, el Mirror Screen i la càrrega sense fil, a més de portar integrats l'arrencada mans lliure i el bloqueig i desbloqueig de portes amb la clau a la butxaca, simplement apropant-se o allunyant-se de el vehicle.

Gaudint també de tota la tecnologia d'última generació de la marca, com el PEUGEOT Drive Assist Plusi, que permet optar per la conducció semiautònoma. Amb el sistema de posicionament a la víai i el regulador de velocitat adaptatiu amb funció Stop & Goi, et permet adaptar automàticament la velocitat de el vehicle a la de l'anterior, mantenint la distància de seguretat.

No et us ho podeu perdre, veniu com més aviat

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación, adaptarse a tus preferencias y realizar labores analíticas. Al continuar navegando aceptas nuestra política de cookies. Más información

Entendido