Pide cita on-line a taller aquí

Peugeot 204: el primer Peugeot equipat amb frens de disc

Publicado: 23-12-2019

El Peugeot 204 és un automòbil de el segment B produït pel fabricant francès Peugeot entre els anys 1965 i 1976.

El 204, conegut durant el seu desenvolupament com Projecte D12, va estar disponible en diverses carrosseries diferents incloent berlina, cabriolé, cupè, familiar i furgoneta. Va aparèixer a París (França), el 23 d'abril de 1965, i es va convertir en el cotxe més venut de França entre 1969 i 1971. Era un cotxe de tracció davantera amb un motor de gasolina de 1130 cc o un motor dièsel de 1357 cc . El 204 va ser, a més, el primer Peugeot equipat amb frens de disc. Es van vendre un total de 1.604.296 unitats.

Els motors del 204 eren d'alumini i muntats transversalment, per la qual va incrementar l'espai de passatgers disponibles a una distància entre eixos donat: el 204 va ser la primera producció de Peugeot que compta amb aquest format que més tard es convertiria en normal per actuacions Peugeot petits i mitjans de passatgers. El motor tenia un disseny característic; la caixa de canvis i el diferencial es troben directament per sota de l'bloc de l'motor, amb la particularitat que en aquest cas el ventilador està col·locat longitudinalment. Aquest disseny va ajudar a Peugeot produir el seu primer cotxe de tracció davantera. Els 204 també van ser els primers Peugeot a estar equipats amb frens de disc, encara que només a les rodes davanteres. El cotxe va demostrar tenir un bon maneig, rendiment decent i una excel·lent economia de combustible.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación, adaptarse a tus preferencias y realizar labores analíticas. Al continuar navegando aceptas nuestra política de cookies. Más información

Entendido